- Autor: Eivlisis
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninová směs do bramborového salátu | 330 |
Červená řepa | 750 |
Celer bulva | 200 |
Tatarská omáčka Polička v pytlíku | 100 |
Dochucovadla:
4g sůl
Energetická hodnota celkem: 4021 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 119,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 72,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 804 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 14.4, Vláknina (g): 7.4, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Červenou řepu a celer nakrájíme na hranolky a dusíme na vodě do měkka. V míse smícháme všechny ingredience a dochutíme 4g soli. Tatarskou omáčku lze nahradit např. jogurtem 200g Pilos 2,5%. Energetická hodnota na jednu porci bude: -222kj -7g Tuku +1,62g Bílkoviny +0,78g Sacharidy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.